ÁSVÁNYVÍZ, AMELY TERMÉSZETES 8,6-os LÚGOS !  Dr Vis Magnific Aqua natúr, "földünk ajándéka&

ISMERJE MEG A DR VIS MAGNIFIC AQUA ÁSVÁNYVIZEKET

A természetes lúgos ásványvíz fogyasztását egészsége meghálálja. Nem ionizált, vegyszermentes kristálytiszta ásványvíz.

A TARTÓS FOGYÁS TITKA A LÚGOS ÁSVÁNYVÍZ!

A szervezet elsavasodása feltölti a zsírraktárakat. Alúgos ásványvíz gyorsítja az anyagcsere folyamatokat, segíti a méreganyagok kiürítését, semlegesíti a vérben és a szövetekben lévő savakat.

ELLENSÚLYOZZA SAVAS ÉTRENDJÉT LÚGOS ÁSVÁNYVIZZEL!

A betegségek, az elhízás, a fáradságérzet a szervezet elsavasodását jelzi. Fogyasszon rendszeresen lúgos ásványvizet az elsavasodás semlegesítésére!

VITALIZÁLJA SZERVEZETÉT LÚGOS ÁSVÁNYVIZZEL

Mozgáshiányban szenved, stresszes életmódot folytat? Ez hozzájárul szervezete elsavasodásához. Életerejének titka a sav-bázis egyensúlyban rejlik!

Kezdőoldal

A Dr Vis Magnific Aqua ásványvíz nem mesterségesen lúgosított, ezért a természet erejével segíti az elsavasodott szervezet helyreállítását., vitalitásának- és immunitásának javítását.

Szervezetünk sav-bázis egyensúlyának helyreállításával könnyebben elérhető és megtartható az ideális testsúly. A megnövekedett testzsír tömeg az elsavasodás egyik káros tünete is lehet, a szervezet savasodás elleni védekezési reakciója következtében.

A lúgos ásványvíz hozzájárul a szervezet méregtelenítéséhez, a sejtek számára kedvező, semleges kémhatású folyadék háztartás kialakításához, kálcium- és magnézium összetétele segíti az ásványi anyagok felszívódását.

Rendszeres napi fogyasztásra, vagy növelt mennyiségben kúraszerű fogyasztásra javasolható!