ÁSVÁNYVÍZ, AMELY TERMÉSZETES 8,6-os LÚGOS !  Dr Vis Magnific Aqua natúr, "földünk ajándéka&

Gyártó

Horizontimpex Kft. 1012 Budapest, Logodi u. 24/b.

E-mail: belvisz@belvisz.hu

Tel: +36 30 3384502

 

AZ ÁSVÁNYVÍZ GYÁRTÓ ÉS FORGALMAZÓ HORIZONTIMPEX KFT. ÜZLETI TEVÉKENYSÉGÉNEK BEMUTATÁSA

 

A vállalkozás általános jellemzői:

 A Kft. 1993. február 01.-én alakult meg. Tevékenységi körébe tartozik: ásványvíz gyártása és forgalmazása, külkereskedelem bonyolítása, egyéb szolgáltatások nyújtása, mezőgazdasági termék ügynöki nagykereskedelem, ingatlanok hasznosítása és üzemeltetése.

A társaság jegyzett tőkéje 250.960 eFt.

A Kft. székhelye Budapesten, Logodi u. 24/B. szám alatt található. Az ásványvíz kutak és palackozó üzem, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Deteken található.

 A Kft. évek óta nyereségesen gazdálkodik.

A társaság tulajdonosai: Belföldi magán személyek – és belföldi társaság.

 Képviseletre jogosult Dr Viszlai Béla ügyvezető-tulajdonos, aki jogi és agrármérnöki diplomával rendelkezik.

 Az ásványvíz üzemi tevékenység jellemzői:

A társaság 2016 évben, magas színvonalat képviselő Krones technológia beépítésével, ásványvíz palackozó üzemet létesített Deteken. A palackozó üzem területe 9.691 m2. A palackozó épület alapterülete 1.468,62 m2. Az üzemben jelenleg foglalkoztatottak száma 15 fő.

A palackozó üzem a cég számára új, prémium termék létrehozását jelenti. Az előállított ásványvíz hazánkban egyedülálló, természetes lúgossága és ásványi anyag összetétele miatt. A tevékenység nem szezonális jellegű, a termelés és értékesítés egész évben folyamatos. Az üzem napi kapacitása 150 000 palack. A piacra kerülő természetes lúgos, magas (8,6) pH értékű ásványvízből arányaiban kisebb a kínálat. Elsődleges piaci tapasztalataink azt mutatják, hogy egyre nagyobb kereslet mutatkozik az élettanilag nagyon kedvező hatású lúgos ásványvíz iránt.

A folyamatos és biztonságos termeléshez szükséges legnagyobb beszállító a Licencker Kft. amely a palackokat  gyártja és szállítja. A Kft. a cég csoport része, így az együttműködés tartós és biztonságos.

Forgalmazási engedély:

 Az Országos Tisztiorvosi Hivatal a KEF-752-8/2016. számú határozatával engedélyezte, a nátrium-hidrogénkarbonátos, 808 mg/l. összes ásványi anyag tartalmú, természetes ásványvíz forgalmazását.

 Detek, 2016. június 24.